fbpx

«És probable que cada vegada amb més freqüència, t’estigui passant pel cap la idea de vendre aquest altre pis que tens al Centre de Santa Coloma i que tot i ser el lloc on vas passar la teva infància, s’està convertint en una font de problemes.

Tot indica que el millor que pots fer és vendre’l però compte, és molt recomanable que t’ho pensis molt bé. En una transacció immobiliària pot semblar que només influeixen aspectes racionals però no és així. En moltes ocasions les experiències emocionals i / o sentimentals vinculades a una propietat són el que més influeixen en la decisió final «.

¿Seguro que quieres vender tu piso?En el cas que hem utilitzat com a exemple pot passar un temps fins que el propietari reconegui el que qualsevol reconeixeria des de fora, és a dir: que aquest pis és una font de problemes i un pou on està perdent els seus diners. Aquestes serien les dades objectives que indicarien una immediata venda. Però el vincle emocional amb la infància del propietari (les dades subjectives) és el que més pesa i és finalment, el que està frenant l’operació.

Un pis o una casa, es a dir una llar, és una pertinença molt especial. A nivell econòmic és el patrimoni més important del que disposen moltes famílies. Però a nivell emocional implica un patrimoni molt més important. Són espais on tots hem gaudit o patit moltes vivències que ens han marcat per sempre. Són finestres obertes al passat que poden provocar tant un fort desig de desafecció com de gran afecció, independentment de les circumstàncies socials o econòmiques.

Tot i que les dades objectives aconsellin la venda d’una propietat, la persona propietària també ha d’estar preparada emocionalment per desprendre’s d’ella. És a dir, ha d’haver una clara motivació de venda que dissipi qualsevol gènere de dubtes que pugui tenir a l’hora de posar-la a la venda.

Una motivació de venda que no sigui ferma i més en aquests casos on les emocions són tan importants, pot ser el desencadenant de seriosos contratemps. Descobrir en el moment de la signatura final que en realitat no es pot realitzar la venda, suposa un veritable problema per a totes les parts implicades.

Per això, si estàs pensant en posar a la venda la teva propietat, t’aconsellem que abans de res vinguis a les nostres oficines per parlar amb nosaltres. En aquests ja 60 anys d’experiència, han passat per les nostres mans centenars de casos similars al teu. Estem segurs que podem ajudar-te entre moltes altres coses, al que sàpigues si realment vols o no vols vendre el teu pis.

 

Categorías: Uncategorized