fbpx

Quan un client de Santa Coloma s’apropa fins a les nostres oficines perquè li venguem el seu immoble, comença un recorregut que va més enllà de la transacció econòmica. Perquè la venda sigui exitosa i satisfactòria necessitem la confiança i el compromís del client amb nosaltres i viceversa. Una confiança que no pot aconseguir-se a qualsevol preu i que mereix ser treballada dia a dia.

A la infografia que acompanya aquest post resumim el nostre compromís de servei. L’equip d’Agents Immobiliaris de Finques Rubio  és el que dia a dia, li dóna vida i forma a aquest compromís.

Així venem el teu immoble a Finques Rubio

El nostre compromís

1.- Preparació de l’habitatge.

Gestionem tots els recursos necessaris perquè tu immoble es trobi impecable abans de rebre les primeres visites dels clients Interessats.

2.- Reportatge fotogràfic professional.

Realitzem un reportatge fotogràfic professional de tu immoble i tour virtual en 360º. Disposen de fotografia especialitzada diferenciarà teu habitatge de Altres similars también en venda.

3.- Publicació en portals.

Publiquem el teu immoble amb les opcions professionals en Idealista, Fotocasa, habitaclia, YaEncontré, Segundamano.es, globalitzat, Masprofesional, Api.cat. A més de en Les nostres webs finquesrubio.com i pisosantacoloma.com

 

Estàs pensant en vendre el teu immoble de Santa Coloma?. Contacta abans amb nosaltres.

[contact-form-7 id=»548730″ title=»Formulario de contacto 1_copy»]

 

 

4.- Pla de màrqueting.

A Finques Rubio dediquem importants recursos a la publicitat i a elaborar un pla de màrqueting personalitzat per al teu immoble.

5.- Publicació en MLS.

Enviem el teu immoble als clients de la nostra base de dades i de la de la MLS Àgora, amb més de 115 agències associades. Organitzarem una visita amb totes les agències que treballin a la teva zona per augmentar les possibilitats de venda.

6.- Publicació en xarxes socials.

Publiquem el teu immoble a les xarxes socials més conegudes utilitzant al màxim les possibilitats comunicatives de cadascuna d’elles: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube.

7.- Altres mitjans.

Paral·lelament vam publicar el teu habitatge a la nostra revista, publicacions immobiliàries de la zona, bustiada, pancartes i rètols en finques, telemàrqueting, Open House, cartells, flyers i newsletter mensual.

8.- Visites filtrades.

Entrevistem prèviament als compradors abans de realitzar visites per conèixer si la seva intenció de compra és efectiva i et vam informar setmanalment del resultat de totes elles.

 

Categorías: Uncategorized