fbpx

La realitat virtual ha arribat al sector immobiliari i aFinques Rubio ja l’hem incorporat. Fa uns anys aquesta tecnologia es va iniciar i es va popularitzar en els videojocs, però actualment està sent de gran utilitat en el sector immobiliari. La visualització virtual mitjançant unes ulleres específiques permet «passejar-se» per les diferents estances d’un habitatge, gaudint d’una experiència de 360 ​​graus, i sense moure’s de casa.

realidad virtual

Aquesta eina permet estalviar temps als compradors ja que poden visualitzar diversos immobles còmodament des de l’oficina de Finques Rubio i els permet descartar aquells que no volen visitar. D’aquesta manera, el client únicament visita aquells habitatges que realment li poden interessar. I per al propietari suposa una gran estratègia de venda, ja que diferencia la seva propietat de la competència.

Imagen20

Pots visualitzar els tours virtuals dels habitatges més destacades en els següents enllaços:

Pis a Montigalà

Casa a Singuerlin

Pis aLlorenç Serra

Si vostè és un propietari i vol posar el seu pis a la venda, li oferim l’oportunitat de poder diferenciar-se de la seva competència amb un tour virtual i vendre el seu immoble al millor preu i el més ràpid possible.