fbpx

Del 25 al 28 d’octubre es celebra la 22a edició del Barcelona Meeting Point (BMP), el saló immobiliari més important d’Espanya, cita obligada tant per a professionals del sector com per a totes aquelles persones que tinguin interès en conèixer l’estat del mercat immobiliari actual i totes les seves novetats.

Finques Rubio en el BMP 2018Els clients podran trobar al BMP la major oferta de productes i serveis immobiliaris, promocions d’obra nova, habitatges de primera o segona residència, locals, solars, etc…

Per exemple, durant l’edició de 2017 el 85% dels visitants van recomanar el saló per obtenir informació, trobar ofertes i per entrar en contacte directe amb promotors o venedors. El 31,5% va acudir al certamen amb intenció de comprar i un 10% va realitzar alguna compra.

Com cada any, Finques Rubio també estarà present al BMP dins de l’stand de Àgora MLS, oferint als clients que venen les seves propietats amb nosaltres l’immillorable aparador per a clients compradors, en que es converteix dels dies 25 a 28 d’octubre, el recinte de la Fira de Barcelona.

I perquè pugueu venir de manera totalment gratuïta a veure’ns, volem regalar-vos entrades per al BMP. Per aconseguir-les només heu de clickar al botó. Us esperem al BMP 2018.

 

Consigue entradas con Finques Rubio para el BMP 2018

Categorías: Uncategorized