fbpx

Ja arriba l’estació més apreciada per tots: l’estiu! A Finques Rubio estem esperant amb moltes ganes les vacances, per això hem de dir-te que tenim 7 consells perquè la teva casa es mantingui segura quan tu no hi siguis.

Posa alarmes
La millor manera de protegir el teu habitatge és posar una alarma. Cada vegada són més les persones que les fan servir per saber el que passa al seu habitatge mentre ells no hi són. Les alarmes d’avui dia porten l’última tecnologia, a dia d’avui pots veure en temps real el que passa a casa teva amb el teu Smartphone.

Precaució amb les Xarxes Socials
Evita publicar al teu mur de Facebook que estaràs a Mallorca aquest estiu o que en Nadal per fi et vas a esquiar. Pots estar donant pistes als lladres!

Deixa una llum encesa
Una altra opció és que la casa es vegi il·luminada a la nit per donar la sensació que està habitada. Si no us convenç perquè estàs pensant en la factura de la llum, una bona idea és posar temporitzadors perquè s’encenguin quan sigui necessari.

Visites periòdiques
És important que deixi les claus a algun familiar perquè visiti la teva casa i comprovi que tot està correcte, a més la teva persona de confiança pot tenir cura als teus mascotes i plantes quan estiguis gaudint de les vacances dels teus somnis.

La porta ha de ser segura
Com més segura sigui la porta, més difícil serà que els lladres accedeixin a la teva llar, per evitar que passi el pitjor, pots posar una porta blindada o cuirassada.

Desconnecta el telèfon
Els lladres poden adonar-se que no estàs a casa si no agafes el telèfon, així que desconnecta millor el telèfon.

Amaga els objectes de valor
Finalment, és vital que amaguis tants objectes de valor com puguis. Si tens una caixa forta guarda’ls aquí però si no tens la sort de tenir-la, pots crear els teus propis amagatalls amb una mica de creativitat com ara guardar els diners en un calaix amb doble fons o ocultar-los en llocs que els lladres no s’imaginen com la cuina.

Categorías: Uncategorized