fbpx

Avui us informem d’una joia que ens acaba d’entrar.
DSC_6923
Es traspassa el local on està ubicat actualment el Restaurant Lluerna per trasllat a l’Avinguda Pallaresa 106. El restaurant està situat al centre de Santa Coloma de Gramenet, amb un ambient agradable i decoració minimalista. Disposa d’un reservat de 8 persones de capacitat integrat en el mateix saló. Aforament màxim de 70 comensals. Aquest local compleix amb tots els requisits de l’alta cuina (Guia Michelin, Guia Repsol).

Té una superfície de 130 m2. Es troba totalment a punt per començar a funcionar. Disposa d’aire condicionat i calefacció. Extracció de fums. Impulsió d’aire net. Celler de vins amb taula. Boteller de 4 portes i mig amb motor a distància. Moble cafeter. 2 vitrines COPESXI, mobles i coberts. 4 focs d’alt rendiment THIRODE TECTONE. 1 placa radiant THIRODE TECTONE. 1 planxa crom dur THIRODE TECTONE. Sota la cuina calenta plats i armaris. 2 neveres sota taulell de 3 portes fetes a mida amb motor a distància mesura gn. 3 llums d’infrarojos.DSC_6897

Tots els armaris estan fets a mida amb acer d’alta qualitat. Congelador petit LIEBHER. Armari OSCAR ZARZOSA 4 portes de 2/1 gn. 1 porta per peix. Aigüera de 2 piques + 2 piques més a part.

La cuina està dissenyada i feta per Garcia Casademont, líders en el sector. Lavavajillas multitemperatura WINTERHALTER. Diverses prestatgeries. Moble paret amb portes. Campana feta a mida amb llum. Salamandra THIRODE. 2 baguls congelador. Descalcificador. Aire condicionat també a la cuina.

Vols muntar el teu propi restaurant de qualitat a Santa Coloma de Gramenet? Doncs aprofita aquesta oportunitat i informa’t.